Tuinontwerp

De eerste stap naar een nieuwe of vernieuwde tuin is het tuinontwerp. Uw tuin is een visitekaartje van uw woning: het zorgt voor een toegevoegde waarde van uw huis. Met een juiste combinatie van vorm, materiaalgebruik en beplanting creëert Nijenhuis Hoveniers een harmonieuze tuin. Een tuin met karakter!

Bij Nijenhuis Hoveniers kunt u zowel voor een grote als kleine tuin, een tuinontwerp laten maken. Het ontwerp is geheel ingericht naar uw wensen. Ik denk graag met u mee. Door mijn ervaring in tuinontwerp en- aanleg kan ik u adviseren en uw droomtuin ook daadwerkelijk realiseren. Het moet een tuin worden waarin u zich thuis voelt. Dat is pas écht thuiskomen!

Albert Nijenhuis, Hoveniers, Hovenier, Hoveniersbedrijf, Tuinaanleg, Vroomshoop, tuinonderhoud, tuinontwerp, nieuwe tuin, beplanting, bestrating, schutting, veranda, overkapping, vakkundigAlbert Nijenhuis, Hoveniers, Hovenier, Hoveniersbedrijf, Tuinaanleg, Vroomshoop, tuinonderhoud, tuinontwerp, nieuwe tuin, beplanting, bestrating, schutting, veranda, overkapping, vakkundig

Samen op zoek naar uw droomtuin…

Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. Wat is uw ideale droomtuin? Waar moet ik rekening mee houden? En wat is uw gezinssamenstelling? Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden en uw wensen. Neem gerust contact met mij op om het een en ander te bespreken.

Tel: +31 630 83 65 43

Naar contact

Albert is een echte vakman die goed communiceert en zijn afspraken altijd nakomt. Daarnaast levert hij netjes werk af en denkt hij goed mee met de klus. Een aanrader!

René

Zeer tevreden met de werkzaamheden, veranda stond in 1 dag, zou hem zeker aanbevelen.

Miranda

Albert heeft oog voor detail en levert super strak werk. Een echte Old Skool vakman!

Vincent

Erg secuur in zijn werk. Oog voor detail. Levert strak werk af. Vakman!

Lieke