Tuinonderhoud

Wanneer u er zelf niet aan toe komt om uw tuin te onderhouden, kunt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden. U weet dan zeker dat uw tuin het gehele jaar piekfijn in orde is. Voor tuinonderhoud bent u bij Nijenhuis Hoveniers op het juiste adres! Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voert Nijenhuis Hoveniers uit. Zowel het snoeien van beplanting, bomen en heggen als bijvoorbeeld het bemesten van het gazon en de bestrijding van onkruid. Regelmatig professioneel tuinonderhoud zorgt voor behoud van uw tuin en zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten.

Nijenhuis Hoveniers biedt uitstekende mogelijkheden. Zo kunt u denken aan:

  • Wekelijks of maandelijks onderhoud

  • Voor- en najaarsonderhoud

  • Jaarlijks verticuteren van het gazon

  • Snoeiwerk

  • Volledig onderhoud

Een eenmalige onderhoudsbeurt behoort ook tot de mogelijkheden, evenals tuinonderhoud met een andere frequentie zoals bijvoorbeeld twee keer per jaar, een keer per kwartaal of iedere maand.

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Beleef plezier aan uw tuin…

Een tuin die er in elk seizoen mooi bij ligt, zodat u ook op lange termijn kunt blijven genieten van uw tuin. Dat willen we toch allemaal? Nijenhuis Hoveniers neemt u graag het onderhoud van uw tuin uit handen. Zo heeft u het hele jaar plezier aan uw tuin! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Tel: +31 630 83 65 43

Naar contact

Albert is een echte vakman die goed communiceert en zijn afspraken altijd nakomt. Daarnaast levert hij netjes werk af en denkt hij goed mee met de klus. Een aanrader!

René

Erg secuur in zijn werk. Oog voor detail. Levert strak werk af. Vakman!

Lieke

Zeer tevreden met de werkzaamheden, veranda stond in 1 dag, zou hem zeker aanbevelen.

Miranda

Albert heeft oog voor detail en levert super strak werk. Een echte Old Skool vakman!

Vincent